Rólam

A nevem Darcsi Orsolya, divattervező és a márka megálmodója.

Rólam

A nevem Darcsi Orsolya, divattervező és a márka megálmodója.

Alkotás

" Hiszem, hogy minden nő különleges, ezért megérdemli a személyiségéhez illő, egyedi megjelenést. Amit megalkotunk az nem csupán egy ruha, ez egy életérzés, egy utazás, ami csak rólad szól. " Orsoya Darchi

Alkotás

" Hiszem, hogy minden nő különleges, ezért megérdemli a személyiségéhez illő, egyedi megjelenést. Amit megalkotunk az nem csupán egy ruha, ez egy életérzés, egy utazás, ami csak rólad szól. "

- Orsoya Darchi

a Márka

ORSOYA DARCHI LOGO BCK 1 - Bespoke event and bridal wear, robes and kimonos

Filozófia

A márkánk célja, hogy egyedi és érzéki darabokat alkosson, amelyeket évekkel később is ugyanolyan gyengédséggel és szeretettel ölt magára a Nő, mint a legelső pillanatban. Nálunk nem csupán ruhák készülnek. A ruha számunkra mindig egy költemény, melynek az ars poeticája az alkotás esszenciája. Az alkotás esszenciája pedig a légiesség, a szépség és a kifinomultság.

Számomra a Nő a legnagyobb inspiráció, végtelen a benne rejlő kecsesség, a báj és a tisztaság, de ugyanakkor lenyűgöz a benne rejlő elszántság és szenvedély is. Hiszem, hogy a személyiségnek is ragyognia kell. Csak a legjobb minőségű anyagokat engedhetjük meg magunknak, amiket rendszeresen kutatunk. Minden termékünk egyedi és különleges figyelemmel készül több napon át, melyekhez a csipkét kizárólag kézzel applikáljuk.

Kreációink pontosan ugyanazzal a szeretettel és alázatossággal készülnek. Szeretnénk, ha a megalkotott ruhák kisugárzó energiája legalább annyi energiával töltené fel viselőjét, mint amennyit én kapok azoktól a nőktől, akik nem félnek ízig-vérig Nők lenni és élvezni az életet.

- Orsoya Darchi
ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Create an account

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0

IDŐPONTFOGLALÁS

Elérhetőségek
A küldés gomb megnyomása után az időpont foglalásodat megkapjuk és az elfogadásáról a lehető leghamarabb visszajelzést küldünk!

IDŐPONTFOGLALÁS

Felejthetetlen élmény, divat, kulináris utazás, amiről érdemes lesz beszámolni.

SAJTÓ REGISZTRÁCIÓ

Elérhetőségek