GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések
  1. Inspirálódj! Látogass el instagram oldalunkra – #orsoya.darchi – vagy nézd meg kollekcióinkat a weboldalunkon és válaszd ki kedvenc ruháidat.
  2. Foglalj időpontot! Egyeztess velünk időpontot az ORSOYA Store & Atelierbe az első konzultációhoz, hogy felpróbáld a neked tetsző darabokat, majd válassz exkluzív anyagaink közül. Ezek alapján mi elkészítjük egyedi ruhád árajánlatát
  3. Megrendelés. Amennyiben az Orsoya ruha mellett döntesz,  úgy szerződésben vállaljuk a ruha elkészítését.
  4. Ruhapróbák. A csapatunk előkészül, neked pedig annyi dolgod van, hogy eljössz hozzánk 1-3 ruha próbára a különleges atmoszférájú Atelierünkbe és élvezed a ruhakészítés folyamatait. 
  5. Átvétel. Átveheted az egyedileg elkészült és rád szabott, tökéletes Orsoya ruhádat.
Igen! Arra specializálódtunk, hogy minden vendégünknek osztatlan, személyes figyelmet biztosítunk, hogy nyugodtan élvezhesse az Orsoya Atelier különleges atmoszféráját és kizárólagos használatát a tökéletes ruha kiválasztásához, intim környezetet biztosítva vendégeinknek.
Az Orsoya Store-ban kihelyezett mintadarabok 34-36-38-as méretűek, azonban a választott ruhákat minden esetben egyéni méretre készítjük el.

Az első konzultáció alatt lehetőség van különböző ruhák, fazonok felpróbálására, annak érdekében, hogy személyesen meggyőződj róla, hogy a kiválasztott típus megfelel-e elképzeléseidnek. A következő lépés, hogy eldöntsd, ezt a fazont melyik anyagból szeretnéd elkészíttetni, ugyanis lehetőség van egy interaktív anyagválasztó fal segítségével különleges anyagaink megismerésére, aminek köszönhetően többféle árkategóriát tudunk megcélozni az álomruhádhoz. Az árajánlatot pedig a konzultációt követően a kiválasztott fazonokra, anyagokra 3-4 napon belül küldjük meg e-mail formájában.

Javasoljuk a testszínű fehérnemű viselését, smink nélküli megjelenést vagy maximum egy nagyon könnyed sminket, hogy a ruhák ne szennyeződjenek. Ha a cipő már kiválasztásra került, az is szükséges a próbához.

Kollekcióinkat több árkategória mentén alakítottuk ki.
Általánosan elmondható, hogy a ruhák árát 3 tényező befolyásolja a legjobban:

  • a kiválasztott anyagok
  • a technológiai megoldás
  • a munkaórák száma
  • az átadási határidő

Az Orsoya Darchi márka az abszolút prémium kategóriába tartozik, de ettől függetlenül igyekszünk az árakat a magyar pénztárcákhoz igazítani. Menyasszonyi ruháink 300.000 Ft-tól, menyecske ruháink 110.000 Ft-tól, köntöseink pedig 30 000 Ft-tól kezdődnek.

Az egyedi ruhatervezés mindig egy kreatív munka, ahol a tervezés először rajzok formájában, majd próbaszabások útján valósul meg. Az egyedi tervezés során jóval több anyagot használunk fel, mint egy kész darab méretre gyártásánál, így az egyedi ruhatervezés is költségesebb, mint ha már kész tervek szerint dolgoznánk. Tehát a tervezői díj nagyban függ a feladat bonyolultságától és a felhasznált próbaszabásokhoz használt anyagoktól. A tervezői díj az egyedi alkalmi ruhák esetében 100.000 Ft-tól, még az egyedi menyasszonyi ruhák esetében 200.000 Ft-tól kezdődik.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Create an account

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0

IDŐPONTFOGLALÁS

Elérhetőségek
A küldés gomb megnyomása után az időpont foglalásodat megkapjuk és az elfogadásáról a lehető leghamarabb visszajelzést küldünk!

IDŐPONTFOGLALÁS

Felejthetetlen élmény, divat, kulináris utazás, amiről érdemes lesz beszámolni.

SAJTÓ REGISZTRÁCIÓ

Elérhetőségek