https://orsoya.com

Orsoya's Store

Meghittség

Meghittség

Exkluzív Kiszolgálás

Exkluzív Kiszolgálás

ORSOYA Store - 5 érzék harmóniája

HANGOK

Mi imádjuk a zenét! Szeretjük, ha a háttérben szól és különleges atmoszférával tölti be a teret, de szeretjük néha hangosan is hallgatni, amikor a kedvenc számunk szól.

Az ORSOYA Store-ban a francia DEVIALET cég audiofil hangfalai töltik be a teret hanggal.

ILLATOK

Az illatok néha többet mondanak a szavaknál.

Éppen ezért profikra bíztuk az üzletünk illatosítását. Az atelierünkbe egyedi illatot diffúzálunk, hogy ezzel is egyedien kényeztessük egyik legfontosabb érzékszervünket. Az illatot és diffúzort biztosító SCENTLINQ cég referenciái között szerepel pl. a Calvin Klein, de a Four Seasons hotel lánc is.

ÍZEK

Ha kávé, akkor specialty coffe. Ha tea, akkor szálas tea. Ha csokoládé, akkor kézműves csoki.

Az ORSOYA Store-ban igyekszünk egy kis ízt is becsempészni, hogy kellemes legyen az időtöltés. Te melyiket szereted?

SZÍNEK

Ruha márkaként tudjuk, hogy a különböző színeknek különféle jelentése van.

Az üzletünket úgy terveztük meg, hogy az automatizált hangulatfények mellett, színhangulatokat is beállíthassunk, melyek harmonizálhatnak az éppen kiválaszott ruhával, de akár a vendégünk ízlésével is.

TAPINTÁS

Amikor keressük a megfelelő ruhát, szeretnénk azt nem csak látni, hanem megérinteni is. A különböző anyagok tapintása különféle érzéseket keltenek bennünk, ami nagyon fontos a harmónia megtalálásában.

Csukd be a szemed és érintsd meg exkluzív anyagainkat. Ezáltal érezheted azt, hogy milyen is lenne azt viselni.

Alkotás.

" Hiszem, hogy minden nő különleges, ezért megérdemli a személyiségéhez illő, egyedi megjelenést. Amit megalkotunk az nem csupán egy ruha, ez egy életérzés, egy utazás, ami csak rólad szól. "

- Orsoya

Wishlist

Wishlist

Login

Create an account

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

IDŐPONTFOGLALÁS

Elérhetőségek
A küldés gomb megnyomása után az időpont foglalásodat megkapjuk és az elfogadásáról a lehető leghamarabb visszajelzést küldünk!

Regisztrálj az eseményre!

Elérhetőségek